Förvänta det oväntade


Gilla du snabba cash? Det här är en bok av Jens Lapidus som släppte ut ”snabba cash” 2006. ”Mamma försökte” är en bok som Lapidus gjort. Det är en bok full med noveller av olika spännande händelser. Det finns dramatiska noveller som t.ex. Fransson som blir misshandlad på en toalett, hittas medvetslös, lutandes över toalettstolen med sin penis avskuren och i toaletten ligger penisen. Han förs till intensiv på Karolinska.

Vissa av de här novellerna kan verkligen träffa en och man kan börja tro att det är sanna historier. Lapidus gör det så otroligt bra han matchar texten med sina karaktärer så bra att man bara smälter in i boken och glömmer bort tiden.
Som sagt har han sålt en storsäljare 2006 ”snabba cash”, det är en spänningsroman som sålde fjärde bäst av svensklitteratur 2007. Boken rosades av kritiker och ansågs vara något helt nytt inom svensk litteratur. Jens Lapidus är en svensk advokat och författare som är född 1974.

Den här boken är full med spänning och tagande scener. Om man sett snabba cash och om man tyckte om den så är det här boken för dig.
Ett givet val för någon som gillar oväntade, spännande böcker.

Leon TEB13, Tu